[Logo] SpagoWorld Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing  
[Groups] Back to home page  [Moderation Log] Moderation Log   [Register] Register /  [Login] Login 
Drill down Working fine in BIRT viewer but not in SpagoBI server  XML
Forum Index » Technical Help - SpagoBI Server - REPORTING
Author Message
abdur rahmaan.spw

Newby
[Avatar]

Joined: 06/11/2012 07:32:05
Messages: 29
Location: Bnagalore, India
Offline

Hi All,

I have a requirement to create a table report which shows all the company and when we click any of the company, it has to navigate to another chart report where it shows all the departments. It is working fine in BIRT after creating parameter and linking one report with another using hyperlink.

But, when i deploy the table report, I couldn't be able to go to the second report. It shows
An error has occurred. Retry later.
If the problems persists, contact the system administrator
.

How to configure the first report with the second report which has parameter. Can anyone guide me to do this. I am sure this can be done easily.
[Email] [WWW]
abdur rahmaan.spw

Newby
[Avatar]

Joined: 06/11/2012 07:32:05
Messages: 29
Location: Bnagalore, India
Offline

Can anyone kindly reply for my post.
[Email] [WWW]
jepse.spw

Newby

Joined: 14/01/2011 16:16:37
Messages: 22
Offline

Did you see that one: http://wiki.spagobi.org/xwiki/bin/view/spagobi_server/Cross+Navigation
abdur rahmaan.spw

Newby
[Avatar]

Joined: 06/11/2012 07:32:05
Messages: 29
Location: Bnagalore, India
Offline

Hi Jepse,

Thank you so much for your assistance. This works in table view but not in charts.

Can u pls tell me more info about how to make drilldown in charts from BIRT.

Eg:- I have a bar chart report named 'A' designed in BIRT, when I click anyone of the bars in 'A', it has to navigate to 'B' report which is also a bar chart report. And B report contains three input parameters. How do I call these three parameters in java script.

Please can anyone guide me. Thanks in advance.
[Email] [WWW]
jepse.spw

Newby

Joined: 14/01/2011 16:16:37
Messages: 22
Offline

YOu have to enable interactivity in bar chart setup:

Edit Chart > Format Chart > Chart Area > Check: Enable Chart Interactivity

then go to your clickable series and click on interactivity and setup whatever you want. For birt you need the javascript call which is described in the link i wrote.
kemeier.spw



Joined: 10/03/2014 12:18:11
Messages: 2
Offline

hi all,

Does it means, Spago Server can not support Drill through?

I was select drill through to create Hyperlink, but not URI. but it throughs
"An error has occurred. Retry later.
If the problems persists, contact the system administrator. " when i click link "http://127.0.0.1:8080/SpagoBIBirtReportEngine/run?...&TradeId=2527&__overwrite=true ".

Why?

and it works find on Spago Studio. Why it can not run on Spago server?
abdur rahmaan.spw

Newby
[Avatar]

Joined: 06/11/2012 07:32:05
Messages: 29
Location: Bnagalore, India
Offline

Hi All,
'
SPAGOBI works fine with drilldown. After all hard works, I got successfully drill through the reports. For any clarifications, pls contact me @ 08884584649 (between 11 am to 3 pm), abdur.rahmaan.m@gmail.com

SpagoBI Rocks..............
[Email] [WWW]
nishgau.spw



Joined: 16/12/2017 18:01:04
Messages: 5
Offline

I really wondered to get hack for snapchat and I got it lastly on this website snaphacktut.com . It works with charm and now I am able to hack any snapchat online. snapchat hacker I would really be thankful to the mentioned website which helped me in doing so.
 
Forum Index » Technical Help - SpagoBI Server - REPORTING
Go to:   
Powered by JForum 2.1.9 © JForum Team