[Logo] SpagoWorld Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing  
[Groups] Back to home page  [Moderation Log] Moderation Log   [Register] Register /  [Login] Login 
Analytical driver in SPAGO 4.2 [SOLVED]  XML
Forum Index » Technical Help - SpagoBI Server - CHART & DASH
Author Message
pmeulstee.spw



Joined: 24/04/2014 11:44:00
Messages: 1
Offline

Hello,

in Spago 4.1 I have created drill down charts (with the highcharts engine) by using the studio to define the drill down parameter and then enter the right parameters in the document analytical driver detail as described in this document: http://www.scribd.com/doc/135090114/SpagoBI-Drill-Down-Charts

In Spago 4.2 I'm not able to view the document details and enter the analytical driver and now I don't know how to get my drill down charts to work in Spago 4.2.

I hope that someone is able to help.

kind regards,

Patrick

This message was edited 1 time. Last update was at 06/05/2014 11:12:04

giachino

SpagoBI hero
[Avatar]

Joined: 05/07/2010 15:41:54
Messages: 355
Location: Turin, Italy
Offline

Hi,
we need more details:

- Your chart is a stand-alone document or it works in a composite document ?
- Have you some errors (java or js) ?

Please post your chart templates...

Thank you,

Antonella

Antonella Giachino
SpagoBI Consultant
[Email]
pmeulstee.spw



Joined: 24/04/2014 15:53:43
Messages: 2
Offline

Hello,

thank you for your reply.

I think I have asked not exactly the right question the first time, so let me try again .
In Spago 4.1, I see a little 'eye' whem I hover over a document. When I click on this eye I get the document details.



My problem is that I cannot see this "eye" anymore in Spago 4.2. Both were All in one installations with no changes made in user management.


The document details button is not visible in example documents nor in newly deployed documents.

So here's my question:

I there another way to view the document details section in Spago 4.2? If not, how do I get the "eye" back when hovering over the documents?

Thanks again,

Patrick

This message was edited 3 times. Last update was at 05/05/2014 14:56:08

giachino

SpagoBI hero
[Avatar]

Joined: 05/07/2010 15:41:54
Messages: 355
Location: Turin, Italy
Offline

Hi Patrick,
I'm sorry for the misunderstanding , however, what you say is really strange..

I just tried both the allInOne that the installer packages and the eye icon is always viewed... Have you already cleaned the browser cache?

I can not think of anything else ... unless you do not have any error that can help us to understand...

Antonella

Antonella Giachino
SpagoBI Consultant
[Email]
pmeulstee.spw



Joined: 24/04/2014 15:53:43
Messages: 2
Offline

Hello Antonella,

It was indeed a caching problem. I cleaned my browsing history and now the button is back! Thank you so much for your help!

Patrick
 
Forum Index » Technical Help - SpagoBI Server - CHART & DASH
Go to:   
Powered by JForum 2.1.9 © JForum Team