[Logo] SpagoWorld Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing  
[Groups] Back to home page  [Moderation Log] Moderation Log   [Register] Register /  [Login] Login 
Spagobi analytical dossier collaboration problem  XML
Forum Index » Technical Help - SpagoBI Server - OFFICE
Author Message
darsh_1402.spw



Joined: 14/09/2016 07:42:58
Messages: 4
Offline

I am finding issue in collaboration process in my dossier document. When i execute it , I am getting an error stating
"Some problems have occurs while starting collaboration process". I am giving below my xml code.

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

<process-definition
xmlns="http://jbpm.org/3/jpdl" xmlns : xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
xsi:schemaLocation="http://jbpm.org/3/jpdl http://jbpm.org/xsd/jpdl-3.0.xsd"
name="BookletWorkflowProcess">
<swimlane name="/spagobi/admin">
<assignment class="it.eng.spagobi.booklets.assignmenthandlers.SpagoBISwimlaneAssignment"></assignment>
</swimlane>
<swimlane name="/spagobi/dev">
<assignment class="it.eng.spagobi.booklets.assignmenthandlers.SpagoBISwimlaneAssignment"></assignment>
</swimlane>
<swimlane name="/spagobi/test">
<assignment class="it.eng.spagobi.booklets.assignmenthandlers.SpagoBISwimlaneAssignment"></assignment>
</swimlane>
<start-state name="start">
<transition name="" to="ProcessOOTemplate"></transition>
</start-state>
<node name="ProcessOOTemplate">
<transition name="" to="fork1"></transition>
<event type="node-enter">
<action name="process_ootemplate_action" class="it.eng.spagobi.booklets.automatictasks.ProcessOOTemplateAction"></action>
</event>
</node>
<fork name="fork1">
<transition name="toaddnote1" to="AddNote1"></transition>
<transition name="toaddnote2" to="AddNote2"></transition>
</fork>
<task-node name="AddNote1">
<task name="add_note_task1" swimlane="/spagobi/dev">
<event type="task-create">
<script>
<expression>
taskInstance.setVariableLocally("spago_handler", "AddNoteHandler");
taskInstance.setVariableLocally("spagobi_booklet_pageindex", "1");
</expression>
</script>
</event>
</task>
<transition name="" to="join1"></transition>
</task-node>
<task-node name="AddNote2">
<task name="add_note_task2" swimlane="/spagobi/test">
<event type="task-create">
<script>
<expression>
taskInstance.setVariableLocally("spago_handler", "AddNoteHandler");
taskInstance.setVariableLocally("spagobi_booklet_pageindex", "2");
</expression>
</script>
</event>
</task>
<transition name="" to="join1"></transition>
</task-node>
<join name="join1">
<transition name="" to="GenerateFinalDocument"></transition>
</join>
<node name="GenerateFinalDocument">
<transition name="" to="ValidateFinalDocument"></transition>
<event type="node-enter">
<action name="generate_final_document_action" class="it.eng.spagobi.booklets.automatictasks.GenerateFinalDocumentAction"></action>
</event>
</node>
<end-state name="end1"></end-state>
<task-node name="ValidateFinalDocument">
<task name="validate_document_task" swimlane="/spagobi/admin">
<event type="task-create">
<script>
<expression>
taskInstance.setVariableLocally("spago_handler", "ValidateFinalDocumentHandler");
</expression>
</script>
</event>
</task>
<transition name="" to="end1"></transition>
</task-node>
</process-definition>


And about my template ppt,i have 2 slides and have defined placeholders for 3 documents in them

Can anyone please help me find the cause of this issue with possible solution if any?

This message was edited 2 times. Last update was at 14/09/2016 11:44:10

 
Forum Index » Technical Help - SpagoBI Server - OFFICE
Go to:   
Powered by JForum 2.1.9 © JForum Team