[Logo] SpagoWorld Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing  
[Groups] Back to home page  [Moderation Log] Moderation Log   [Register] Register /  [Login] Login 
Highchart and NULL values  XML
Forum Index » Technical Help - SpagoBI Server - CHART & DASH
Author Message
cofla.spw



Joined: 20/09/2011 14:30:26
Messages: 9
Offline

Hi,
this might be a known issue but I have no found yet any suitable answer or solution, so I ask in this forum.

- I'm building a chart using the HighChart library and related SpagoBI xml templates,
- The data I get from the database contains NULL data that I would like to see on my chart,
- But for some reason this NULL data is systematically replaced with zeros.

=> Is there a way to solve this thing or an option to use on the template?
=> Could this be related to the DB I use?


Environment:
- SBI v3.1.0
- SBI server: Windows Server 2008
- DB: MSSQL 2005

Any help is really appreciated.

Regards,

This message was edited 2 times. Last update was at 22/09/2011 15:15:46

cofla.spw



Joined: 20/09/2011 14:30:26
Messages: 9
Offline

Hi again,

I have taken screen-shots of the problem, take a look: the chart contains 5 series (6 columns on the query data: 1 for the date/X-axis, 5 for the values/Y-axis) but I have selected only the 1st and the 5th to clearly show the problem.

INPUT DATA:


FINAL CHART:

This message was edited 2 times. Last update was at 22/09/2011 12:45:52

2017anuj.spw

Newby

Joined: 16/10/2017 11:46:30
Messages: 36
Offline

local nail salons
download dream league soccer
play clash of clans
clash royale app
 
Forum Index » Technical Help - SpagoBI Server - CHART & DASH
Go to:   
Powered by JForum 2.1.9 © JForum Team