[Logo] SpagoWorld Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing  
[Groups] Back to home page  [Moderation Log] Moderation Log   [Register] Register /  [Login] Login 
While drag fields,and execute it giving some error.  XML
Forum Index » Technical Help - SpagoBI Server - REPORTING
Author Message
mayankvishnoi.spw

SpagoBI friend
[Avatar]

Joined: 06/09/2011 12:52:41
Messages: 88
Offline

hello all,

i have created my datasource,and all,and have make sbimodel by SpagoStudioandMeta and it has been succesfully deployed to the server.also have created there one template.
i have succesfully run this model on biadmin section.


but while i Drag the one field from the Query section to the SelectField option and execute it. i am facing one error sometimes that is given below

An error occurred in EXEC_QUERY_ACTION service while executing query: [SELECT t_0.compId.empId, t_0.compId.hireDate FROM Sirdata t_0 WHERE t_0.compId.employeeName=t_0.compId.employeeName]

here i am just drag only two fields data.why this kind problem is coming.is there any problem in the database or something else.
because i have make one chart and report by the another database,but it is creating some problem.


please help me regarding this,


Thanx in advance.
[Email]
scamuzzo

SpagoBI friend
[Avatar]

Joined: 17/12/2010 17:57:48
Messages: 50
Offline

Verify the dialect in your SpagoBI data source definition

regards

Stefano Scamuzzo
SpagoWorld
 
Forum Index » Technical Help - SpagoBI Server - REPORTING
Go to:   
Powered by JForum 2.1.9 © JForum Team