[Logo] SpagoWorld Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing  
[Groups] Back to home page  [Moderation Log] Moderation Log   [Register] Register /  [Login] Login 
Messages posted by: alexbaron77.spw
Forum Index » Profile for alexbaron77.spw » Messages posted by alexbaron77.spw
Author Message
Hello,

I try to make a new console, and i try to edit a new template.json for my console. Does anybody have a complete jackson json template example file.

It would be helpfull

thanks ?
may be you should try first with the standalone install Spago and copy configs files to a new tomcat install (server.xml ....)
Hello

The error come from config . My Spagi app run on a distant serveur . I have to configure all required localhost reference to my new ip Spago App in the server.xml file.

just to help !
may be it's a bug or a bad config. when i click on the button to see datalist view ; spago try to connect to localhost but my spago run on a remote server.

Whet should i 'do to correct this problem ?



hello i've got this error when i try to show dataset list form Document detail in document creation :

os : centos 6.9
jdk : 1.8
SpagoBi : 5.0 standalone

Hi,

i reload the sql script MySQL_create.sql and Mysql_Create_quartz_schema.sql
and restart TOMCAT.

I 've no more problem.
Hello,

I'm a beginner in SpagoBi. I installed the standalone SpagoBi 5.0 on centos and i try to make a clear new project. Then i want to delete all the demo provides by this install. I tried to delete the data sources but spago said it's in use. What should i do ?

If i'm not in the right place, feel free to move this post.

Thank's
 
Forum Index » Profile for alexbaron77.spw » Messages posted by alexbaron77.spw
Go to:   
Powered by JForum 2.1.9 © JForum Team